Healing met Touch of Matrix en Matrix Energetics

MATRIX DYNAMICS

Transformatie met Matrix Dynamics

Hoe zou het zijn om te ontdekken dat alles voor jouw gezondheid, welvaart en welzijn eenvoudig binnen handbereik zijn?Touch of Matrix en Matrix Energetics: de verschillende lichamen (fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel, energetisch)

Als mens bestaan we uit verschillende bewustzijnspatronen; een fysiek, een emotioneel, een mentaal en een spiritueel patroon. De combinatie van deze patronen maakt wie we zijn en bepalen ook hoe onze innerlijke en uiterlijke omstandigheden er uit zien. 


Door specifieke interacties aan te gaan met jouw bewustzijnspatronen kunnen deze patronen ontvouwen en veranderen wat leidt tot diepgaande transformatie en heling. Door een shift in bewustzijn worden andere potentiëlen beschikbaar in jouw leven en is alles mogelijk. 


Touch of Matrix en Matrix Energetics: de mens als biologische computer met de programma's die ons (leven) bepalen


Om dit duidelijk te maken gebruiken we vaak de metafoor van de computer met programma’s op een harde schijf.  De programma’s op de computer kunnen vastlopen, veel schijfruimte innemen, blokkeren of zelfs crashen waardoor de computer niet meer optimaal functioneert. Door een krachtige verbinding aan te gaan met het internet wordt de harde schijf  opgeschoond, de programma’s geüpdatet en ontbrekende programma’s geïnstalleerd. Het klink eenvoudig omdat het werkelijk zo eenvoudig is. 


Binnen de gebruikte methode staan eenvoud, bewustzijn, vernieuwing, licht leven, optimalisering, vitaliteit, doeltreffendheid en verbinden centraal. Er komt opnieuw rust in je hoofd waardoor je nieuwe inzichten krijgt, beter met lastige situaties kan omgaan en weer meer tijd voor jezelf hebt omdat je nu bewuste keuzes maakt. 


 


Matrix Dynamics is een moderne behandelmethode die gebaseerd is op inzichten van de kwantumfysica en werkt vanuit het universele veld van bewustzijn.


Matrix Energetics en Touch of Matrix: hart gecentreerd bewustzijn als toegangspoort tot universele informatie

Door in overgave een krachtige verbinding te maken met het  universele veld wordt alle informatie beschikbaar en kan transformatie plaatsvinden op alle niveau’s en lagen van zowel het bewuste als het onderbewuste. Hierdoor zijn thema’s op zowel fysiek, mentaal,emotioneel en spiritueel niveau behandelbaar, zelfs als de thema’s reeds lange tijd bestaan. 

Tijdens de sessies wordt gebruikt gemaakt van zowel directe als indirecte programmatie van jouw bewustzijnspatronen. Omdat ieders patronen uniek zijn kan op voorhand niet bepaald worden hoe een sessie er gaat uitzien of wat er allemaal kan gebeuren. Bij de interacties met bewustzijn zijn er geen regels. De meeste veranderingen zijn onmiddellijk waarneembaar en evolueren nog lang door na de sessie. 

Na het inzetten van de eerste sessie steken vaak onderliggende patronen de kop op, deze patronen willen als het ware ook getransformeerd worden zodanig dat er nog meer ruimte komt in jouw systeem om de veranderingen die nodig zijn voldoende ruimte te geven. 

De ervaring leert dat cliënten gemiddeld drie behandelingen nodig hebben, de een heeft genoeg aan minder, de ander behoefte aan meer. Omwille van praktische en planning redenen worden er standaard drie sessie ingepland met een tussenperiode van één a twee weken. Sessies kunnen altijd afgemeld worden wanneer jouw thema afgerond is. 

 

Hoe zou het zijn om de beste versie van jezelf te zijn? KOM ERVAREN!

Boek nu jouw sessie

Boek nu jouw sessie

COACHING        ADEMCOACHING        GROEPSMATRIX