Even voorstellen

Hallo, mijn naam is Wim De Grave en ik ben een coach en healer in Beuningen, regio Nijmegen. Sinds mijn tienerjaren heb ik een grote interesse in zelfontwikkeling, esoterie en alles wat met spiritualiteit te maken heeft.  Na mijn hogere studies heb ik vele opleidingen, workshops en trainingen over energetische geneeswijzen gevolgd.

Op een bepaald moment zijn Touch of Matrix en Matrix Energetics op mijn pad gekomen en is mijn inzicht ingrijpend veranderd en mijn leven in een stroomversnelling gekomen. De diepgang en efficiëntie die met deze methodes bereikt wordt, zijn verbazingwekkend. Beide methoden zijn dan ook compleet geïntegreerd in wat ik doe, wat ik breng en wat ik met jou wil delen. 

Verder heb ik een diepe interesse in kwantum wetenschappen, yoga en meditatie. Meditatie is dan ook een tool die ik vaak als ondersteuning gebruik binnen de praktijk. 

Hoe verder ik mijn pad bewandel en studeer hoe meer ik ervan overtuigd ben dat de realiteit bepaald wordt door ons bewustzijn en vooral door wat er in de 95% van ons onbewuste geprogrammeerd zit. Verander je bewustzijn en de realiteit verandert mee. 

Wat mij karakteriseert:
- zorgvuldigheid
- empathische betrokkenheid
- intelligent begrijpen
- humorvol en soms uitdagend
- diep inzicht

Waar ik van hou: 
- jou helpen verder reiken om jezelf en je dromen te realiseren
- eenvoudige efficiënte oefeningen
- steeds verder groeien, bijleren en ontwikkelen