Adem coaching - Adem jezelf vrij!

Adem coaching

Een ademsessie is een natuurlijke, makkelijke maar uiterst krachtige manier om jezelf te bevrijden van lichamelijke, emotionele en mentale blokkades. 

Impactvolle gebeurtenissen hebben een weerslag op ons algeheel adempatroon, onze adem stokt en je lichaam maakt als het ware een foto van de gebeurtenis en zet de energie vast. Hierdoor ontstaan er blokkades in het lichaam waar de energie niet meer vrij kan stromen. Onze manier van ademen is uniek voor elk individu en vertelt het verhaal van de impactvolle gebeurtenissen in jouw leven. 

Tijdens een ademsessie wordt jij begeleid om op een natuurlijke, volle en verbonden manier te ademen. Hierdoor verhoogt de energie in jouw lichaam waardoor de blokkades de kans krijgen om zichzelf kenbaar te maken, losgelaten te worden en te transformeren. 

Het eindresultaat van een ademsessie is dat er een nieuwe balans ontstaat zowel op lichamelijk als emotioneel en mentaal niveau. 

De voordelen van een ademsessie: 

- Extra zuurstof in het lichaam heeft een vitaliserend effect op onze cellen en stimuleert het zelfhelend vermogen. 

- Blokkades, negatieve overtuigingen en onderdrukte emoties worden losgelaten en getransformeerd. Hierdoor ontstaat er meer ruimte in ons lichaam en ons leven om mooie dingen binnen te laten en te beleven. 

- Een betere verbinding met wie jij werkelijk bent.  

Boek nu jouw ademsessie

Boek nu jouw ademsessie

COACHING       HEALING       GROEPSMATRIX