ADEMCOACHING

Transformatief ademwerk - Adem jezelf vrij!

Adem coaching - Transformatief ademwerk

Een ademsessie is een natuurlijke, makkelijke maar uiterst krachtige manier om jezelf te bevrijden van lichamelijke, emotionele en mentale blokkades. 

Impactvolle gebeurtenissen hebben een weerslag op ons algeheel adempatroon, onze adem stokt en je lichaam maakt als het ware een foto van de gebeurtenis en zet de energie vast. Hierdoor ontstaan er blokkades in het lichaam waar de energie niet meer vrij kan stromen. Onze manier van ademen is uniek voor elk individu en vertelt het verhaal van de impactvolle gebeurtenissen in jouw leven. 

Tijdens een ademsessie wordt jij begeleid om op een natuurlijke, volle en verbonden manier te ademen. Hierdoor verhoogt de energie in jouw lichaam waardoor de blokkades de kans krijgen om zichzelf kenbaar te maken, losgelaten te worden en te transformeren. 

Het eindresultaat van een ademsessie is dat er een nieuwe balans ontstaat zowel op lichamelijk als emotioneel en mentaal niveau. 

De verschillende fasen:

We starten een ademsessie met het bepalen van een doel, dit doen we aan de hand van een positieve affirmatie die we meenemen tijdens de ademsessie.

Een ademsessie heeft 3 fasen:

  •  Verbonden ademhalen: in deze fase verhogen en bouwen we de energie in ons lichaam op. Hierdoor komen vastzittende patronen aan de oppervlakte. 
  • Tonen: in deze fase gaan we de patronen die aan de oppervlakte zijn gekomen loslaten. Dit doen we door middel van het geven van een klank. 
  • Rustfase: in deze fase gaan we navoelen. 

De 3 fasen volgen elkaar op en worden een aantal keer herhaalt. De laatste rustfase duurt iets langer en dit is het moment dat er diepgaande heling plaatsvindt en inzicht of zelfs boodschappen worden doorgegeven. 

De voordelen van een ademsessie: 

  • Extra zuurstof in het lichaam heeft een vitaliserend effect op onze cellen en stimuleert het zelfhelend vermogen. 
  • Blokkades, negatieve overtuigingen en onderdrukte emoties worden losgelaten en getransformeerd. Hierdoor ontstaat er meer ruimte in ons lichaam en ons leven om mooie dingen binnen te laten en te beleven. 
  • Een betere verbinding met wie jij werkelijk bent.  

De duur van een ademsessie: 

Een ademsessie duurt ongeveer 90 tot 120 min. 

Boek nu jouw ademsessie

Boek nu jouw ademsessie